De bloemrijke feestdagen komen er weer aan, laat het uw feestje zijn!

From: January 25, 2024

Bovenstaande klinkt natuurlijk logisch, maar is het zeker niet altijd. Valentijn, Vrouwendag, Moederdag, het komt er de komende maanden allemaal weer aan. Voor de meeste handelaren toch wel de belangrijke dagen, waarbij veel omzet en betere marges gemaakt kunnen worden. Let u wel op dat omzet alleen maar omzet is, wanneer die ook betaald wordt? Dat laatste is lang niet altijd vanzelfsprekend.

Elk jaar worden veel handelaren en kwekers toch benadeeld door meestal nieuwe afnemers die veel beloven, starten met kleine zendingen en die snel betalen, maar ineens grote bestellingen plaatsen en na een week weer verdwenen zijn en u met een grote schade laten zitten. We signaleren nu al een paar notoire boefjes uit Zuid-Europa, die voorzichtig de markt aan het aftasten zijn. Zij vinden gegarandeerd een nieuw slachtoffer en slaan dan snel toe. Laat het u niet gebeuren! Let op afwijkingen in bestelpatronen, ga niet gelijk met nieuwe klanten grote bestellingen doen zonder harde garanties en zorg dat u weet met wie u zaken doet. Wij kunnen u daar bij helpen, een debiteurenonderzoek is zo gedaan en wij hebben een zeer uitgebreide, internationale database, waar we heel snel kunnen zien met wie u echt te maken heeft.

Nog geen AgroCheck lid? Wellicht toch maar eens overwegen. Vanaf slechts €450 per jaar voorkomt u een hoop ellende.

Wist u dat AgroCheck ook KYC rapporten aanbiedt? Lees er hier meer over of bezoek www.123kyc.nl, onderdeel van AgroCheck.